Belangrijke informatie over jouw lidmaatschap bij Kees

In deze tijd hebben we elkaar hard nodig. Door de ingrijpende overheidsmaatregel moeten wij de deuren dicht houden tot en met 6 april of langer. In afwachting van nieuwe berichten doen we ons best om jou te voorzien van activiteiten die je thuis kan doen. Hiervoor hebben wij in onze online omgeving meerdere workouts voor je klaarstaan die je thuis zonder fitnessapparatuur kunt uitvoeren. Inmiddels hebben ruim 300 leden de app in gebruik om thuis te trainen. Heb je hulp nodig bij het inloggen? Mail ons dan even. We helpen je graag.

We hebben de afgelopen week ontzettend veel ondersteunende berichten gekregen van onze leden. Daar zijn we enorm blij mee. Het geeft ons energie om verder te gaan met waar we mee bezig zijn. Met jullie support en contributie kunnen wij nu online en straks als we weer open zijn onze diensten blijven aanbieden met het vertrouwde team van Kees. We willen op onze eigen manier een oplossing bieden om, samen met jou, goed uit deze bijzondere tijd te komen.

We gaan de tijd dat je niet hebt kunnen sporten bij Kees volledig compenseren. Dit doen we door de ge├»ncasseerde bedragen in de periode van de sluiting van het centrum, te verrekenen met toekomstige incasso’s. We blijven gedurende de tijd dat het centrum gesloten is de maandelijkse contributie incasseren. Jouw lidmaatschap is belangrijk voor de continu├»teit van Kees, we vertrouwen op je support.

We hopen, net als jullie allemaal, dat we elkaar binnenkort weer bij Kees zien. Tot die tijd blijven we jullie op sportief gebied ondersteunen. Zodra we weer open zijn, zorgen we voor een veilige omgeving waar je kan sporten. Dit betekent onder andere dat de fitnesstoestellen op een veilige afstand van elkaar zullen staan.

Blijf gezond! Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Met sportieve groet namens het hele team van Sportcentrum Kees