Zoek

Horeca

Kees heeft een gezellige horecaruimte en een prachtig zonnig terras. Kees schenkt heerlijke cappuccino en verse jus d’orange. Op de kaart staat verder een lekkere tosti en happen voor bij de (vrijdagmiddag-) borrel. En als de kinderen er echt even uitmoeten kan dat. Kees heeft namelijk een leuke speeltuin. En weet je wat nu zo goed is? Je kunt vanaf het terras je kinderen uitstekend in de gaten houden. Papa en mama aan de koffie terwijl de kinderen zich vermaken op de schommel of op het grasveld. Uiteraard hebben we ook iets lekkers voor de kinderen.

Feesten en partijen
Kees is uitstekend geschikt voor de organisatie van uw feest voor gezelschappen tot 100 personen. In samenwerking met lokale cateraars kunnen wij de culinaire invulling geven aan het evenement. Wat te denken van een BBQ op het terras, een buffet diner of lekkere hapjes?  Werkelijk alles is mogelijk! Er is ruimte genoeg voor het plaatsen van een band en het inrichten van een dansvloer voor de nodige “swingminuten”. Natuurlijk kunt u uw feest organiseren in combinatie met een sportief element.

En één ding is dan zeker; uw evenement kan altijd doorgaan, we zijn immers niet weersafhankelijk.

Interesse?
Wij maken graag een offerte voor u waarin wij uw specifieke wensen nog eens op een rijtje zetten.
Bel met Robert Schouten onder telefoonnummer 030-2291768 voor meer informatie.

Graag tot ziens bij sportcentrum Kees in Bilthoven!

 

Sportcentrum Kees in Bilthoven is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Sportcentrum Kees ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.