Zoek

Workouts.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Milon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Padel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Alles over padel bij Kees

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Deze ongekende populariteit is voornamelijk te danken aan het feit dat padel een hele toegankelijke sport is, echt iedereen kan padellen.

Plezier staat voorop bij het spelen van een potje padel. Padel is een uitdagende mix tussen tennis en squash en wordt gespeeld met vier spelers (2 tegen 2). Sportcentrum Kees heeft ook 1 baan voor het spelen van een enkelspel.

Padel regels:

De spelregels en de technieken van padel hebben veel weg van tennis, maar door het gebruik van de wanden kan je het ook vergelijken met squash.
Kijk hier alvast naar een filmpje met de uitleg van de regels. 

Voor een uitgebreide uitleg van de spelregels van padel, zie PDF.

Reserveer je baan online

Bij Kees kun je een padelbaan boeken voor 60 of voor 90 minuten. Reserveren kan online via onze website www.sportcentrumkees.nl of via www.meetandplay.nl. Nadat je je dag en tijdstip hebt gekozen kun je direct de baan reserveren en betalen. Reserveren kan 3 weken vooruit. Heb je geen racket? Geen probleem, we hebben rackets te huur en ballen zijn te koop bij de receptie.

Iedereen kan padel spelen bij Kees. Je hoeft geen lidmaatschap af te sluiten, gewoon een baan boeken en spelen maar. Meestal reserveer je een baan met 4 personen zodat je 2 tegen 2 speelt.

Ook enkelspel is mogelijk (1 tegen 1). Enkelspel padel wordt gespeeld op een single baan. Wij beschikken over dit type baan. Deze baan is wat kleiner dan de dubbelspel padelbanen. De spelregels zijn overigens exact hetzelfde als op een normale baan.

Tarieven padel (tarieven per baan)
Double court – 60 min
Double court – 90 min
Single – 60 min
Single – 90 min
Maandag tm vrijdag 08:00 – 11:00 uur
€30,00
€45,00
€20,00
€30,00
Maandag tm vrijdag 11:00 – 16:00 uur
€25,00
€37,50
€18,00
€27,00
Maandag tm vrijdag 16:00 – 23:00 uur
€39,00
€58,50
€26,00
€39,00
Zaterdag en zondag tot 18:00 uur
€35,00
€52,50
€22,00
€33,00

Rackets te huur voor € 3,50 per racket per speelsessie. Ballen te koop aan de receptie voor €7,95 voor een blik van 3 ballen.

Veelgestelde vragen.

Dat kan via onze online reserveringsmodule. Dit kan maximaal 3 weken van te voren.
Klik hier om te reserveren

Je kan een boeking annuleren uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de reservering via de app en op meetandplay.nl. Het wijzigen van een boeking is niet mogelijk.

Werkwijze:
Een boeker kan een boeking annuleren door in te loggen op meetandplay.nl of in de Meet & Play app. Dan zie je de optie: bekijk boekingen. Hier kun je de boeking annuleren.

Wanneer je de boeking binnen 24 uur voorafgaand aan de reservering annuleert dan wordt het bedrag van de boeking retour gestort. De platformbijdrage van 1% wordt niet retour gestort. Als een baan €25,- kost, dan betaal je als spelers €25,25. Annuleer je de boeking, dan ontvang je €25,- retour. De €0,25 is een vergoeding voor het gebruik van Meet & Play. 

Nadat je hebt gekozen voor ‘Betaling starten’ heb je 15 minuten de tijd om je boeking te betalen. Daarna wordt de reservering geannuleerd en het tijdsslot vrijgegeven. 

Als je betaling is mislukt, dan kan je via ‘Mijn boekingen’ binnen 15 minuten die je hebt om de boeking te betalen, de betaling opnieuw starten.

Nee. Kees werkt niet met lidmaatschappen. Iedereen kan bij ons een baan huren.

Het is alleen toegestaan om een trainer mee te nemen als deze beschikt over de juiste papieren om les te geven. Bij twijfel kan er gevraagd worden naar de Licentie Padelleraar A.
Als deze niet kan worden overlegd dat wordt de toegang tot de banen ontzegd zonder restitutie van de reeds betaalde baanhuur.

Kees werkt samen met Rem&Co voor de padellessen bij Kees. Lessen kunnen via hun website worden geboekt.

Padel wordt traditioneel gespeeld met vier personen (2 tegen 2). Om je vraag te beantwoorden: ja, ook enkelspel is mogelijk (1 tegen 1). Enkelspel padel wordt gespeeld op een single baan. Wij beschikken over dit type baan. Deze banen zijn wat kleiner dan de dubbelspel padelbanen. De spelregels zijn overigens exact hetzelfde als op een normale baan.

We zijn een samenwerking gestart met Rem&Co en zij bieden vanaf half november de mogelijkheid om lessen te nemen. Meer informatie volgt via deze site.

Op dit moment wordt er (nog) geen competitie gespeeld bij Kees.

Het is mogelijk om padel rackets bij ons te huren voor €3,50 per sessie. Dit kan bij ons aan de kassa. Ballen zijn alleen te koop, de kosten zijn 7,95 voor een blik van 3 ballen.

We adviseren om tennis-, padel- of indoorschoenen op onze indoor banen te dragen. Het is niet toegestaan om voetbal- of hockeyschoenen te dragen.

Het padelracket heeft geen snaren, maar is in zijn geheel van kunststof (carbon, fiber of grafiet). In het racketblad, meestal rond, is een groot aantal gaten geboord zodat je minder last hebt van de luchtweerstand. Het racket is maximaal 45,5 x 24 centimeter en wordt met een koordje om de pols bevestigd zodat het niet kan rondslingeren.
Je kunt kiezen uit twee soorten gewichten van het racket, een licht gewicht (meestal tussen de 365 en 375 gram) en een zwaar gewicht (meestal tussen de 385 en 395 gram). Voor beginners is het lichtere gewicht aan te raden, evenals voor vrouwen en kinderen. De zwaardere variant is meer voor de gevorderde speler, omdat zwaardere rackets zorgen voor extra kracht en degelijkheid.


Vorm padelracket
Er zijn drie vormen padelrackets: Rond, Traan/Druppel of Diamant.
Een rond racket is te herkennen aan zijn ronde vorm en ideaal voor de beginnende speler. Doordat de ‘sweet spot’ vrij groot is, is het relatief eenvoudig om de bal goed te raken.
Een Traanvormig / Druppelvormig racket zit tussen de ronde en diamanten vorm in en is geschikt voor de medium tot gevorderde padelspeler. De ‘sweet spot’ bevindt zich relatief hoog op het racket wat zorgt voor veel power. Dit is een racketvorm die voor aanvallende spelers perfect is.
Een racket met diamant vorm is voor de gevorderde padelspelers. De ‘sweet spot’ is klein en zit bovenaan het racket. Dit maakt het lastiger om de bal goed te raken, maar het geeft wel veel power bij de aanvallende ballen die je slaat. Voor een beginnende speler is deze racketvorm minder geschikt, want het is lastig om de bal goed te raken.

De bal die je gebruikt bij padel lijkt sterk op een tennisbal, maar is wat harder. De bal moet goed kunnen stuiten, officieel 135 tot 145 centimeter hoog als je hem van ver boven je hoofd (exact 254 centimeter staat in de regels) laat vallen. Kleding en schoeisel zijn voor tennis en padel hetzelfde.

Bekijk hier de officiële spelregels op de website van de KNLTB.

Jazeker! We hebben 1 mannen kleedlokaal met een gezamenlijke douche en 1 dames kleedlokaal met aparte douches.

Jazeker. Kees heeft een hele gezellige horeca.

Workouts.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Milon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Padel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Workouts.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Milon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Padel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus, arcu et fringilla tempus,

Padellessen

We zijn een samenwerking gestart met Rem&Co Padel Academy. Vanaf 18 november bieden wij een aantal clinics voor beginners aan. Tijdens dit uur leer je de regels en basistechnieken van het spel. Je krijgt uitleg over de puntentelling en posities in het veld. De clinic wordt verzorgd door Remco van den Berg en Remco Haring van Rem&Co Padel Academy. Zij verzorgen vanaf half januari ook de padellessen bij Kees.

Inschrijven voor de clinics kan via de activiteiten tab in Meet&Play

Inschrijving voor de padellessen die half januari beginnen gaat online via Rem&Co.

Bedrijfsuitjes.

Wil je een uniek bedrijfsuitje organiseren of een teambuildingactiviteit plannen voor je bedrijf? Padel is de perfecte keuze! Het is een sport die teamwork bevordert en geschikt is voor mensen van alle niveaus. Onze faciliteiten en deskundige medewerkers zorgen ervoor dat je team een onvergetelijke ervaring heeft. Neem contact met ons op en we helpen je graag bij het plannen en organiseren van een op maat gemaakt evenement dat aan al je wensen voldoet.