Zoeken

Lesomschrijving

Wat al onze lessen gemeen hebben is dat ze onder begeleiding zijn van een professionele coach. Kees vindt het belangrijk dat de oefeningen juist uitgevoerd worden, zo voorkomen we overbelasting of zelfs blessures. Kees is goed voor je.

Daarnaast zijn onze lessen het hele jaar door buiten (als het weer het ook maar enigszins toelaat), houdt hier dus rekening mee met je kledingkeuze. In onze tuin hebben we een kunstgrasveld aangelegd met daarop een fitnessrack. Aan dat fitnessrack kunnen we bijvoorbeeld bokszakken, battle ropes of TRX banden aanhangen. Verder wordt er veel met eigen lichaamsgewicht getraind, elastieken en kleine gewichten zoals kettlebells. Mocht de les echt niet buiten kunnen, hebben we ook binnen een groepslesruimte.

Al onze lessen zijn aan te passen aan elk niveau, door bijvoorbeeld de oefening op verschillende manieren aan te bieden of verschillende gewichten te gebruiken. Het doel van elke les is om je moe, maar voldaan naar huis te sturen. We hebben creatieve en enthousiaste coaches die er elke keer weer een leuke en uitdagende les van maken.

Interesse? Je bent altijd welkom voor het volgen van een proefles. Kom gewoon lekker langs, bel ons als je nog vragen hebt of vul het formulier onder aan de pagina in, dan nemen we met jou contact op. Meld je bij binnenkomst bij de receptie en voor de les ook nog even bij de coach, dan kan die vragen of er lichamelijk nog dingen zijn waar we rekening mee moeten houden.

Je kan een 10-strippenkaart (149 euro) aanschaffen voor het volgen van de lessen bij Kees. Daarnaast kan je ook een abonnement afsluiten, daarmee kan je onbeperkt komen sporten en eventueel ook van onze faciliteiten binnen gebruik maken. We geven je graag een rondleiding om de mogelijkheden met je te bespreken, vul hiervoor het formulier onderaan de pagina in.

Wist je dat we ook een heel leuke horeca hebben? Na de les kan je gezellig van een kopje koffie of een biertje met bitterballen genieten.

Het is fijn als je de volgende spullen meeneemt naar de les:

  • Een eigen matje (i.v.m. hygiĆ«ne, heb je hem niet kan je die van ons lenen)
  • Een grote handdoek waar je hele lichaam op pas
  • Flesje water

De focus van elke les verschilt. Hieronder een korte uitleg per les van wat je ongeveer kan verwachten.

Mobiliteit Workout
Deze training is gericht op mobiliteit, flexibiliteit en kracht. Je voert alle oefeningen gecontroleerd uit, zodat je goed aanvoelt hoe je jouw lichaam kan aansturen.

Senior Fit
Gezond oud worden en lekker van het leven kunnen genieten. Een actieve levensstijl draagt daar zeker aan bij. Meer bewegen en verantwoorde keuzes op het gebied van voeding en levensstijl helpen hierbij. In de SeniorFit training oefenen we om op een veilige en verantwoorde manier te bewegen om fit en vitaal te blijven. Door het doen van kracht- en balansoefeningen zorgen we er daarnaast voor dat je minder snel zal vallen.

Power Workout
Een uur lang bikkelen, je traint al je spiergroepen en je conditie.

Workout
Iets minder zwaar dan de Power Workout, je traint al je spiergroepen en je conditie.

Hardlopen
Deze interval looptraining is geschikt voor (semi)ervaren lopers. We trainen vanaf de opbouw tot een serieus einddoel van 5 of 10 km.

Bootcamp
Tijdens de Bootcamptraining is alles mogelijk, het is een pittige training die enig basisniveau vereist. Je werkt op een “speelse” manier samen aan je kracht een conditie. Wat we niet doen is bijvoorbeeld op elkaars rug klimmen, geen fysiek contact dus tussen de deelnemers.

Proefweek formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.