Zoek

‘Ilse Anthonijsz’ – Yoga bij Kees

De zon onderschrijft mijn uitbundige stemming, we mogen weer samen bewegen en samen yoga beoefenen!

Gezond voor lijf en geest? Ja, je leert je lichaam beter kennen. Serieus? Soms. Ontspanning? Ja, ervaar hoe je met je adem en door bewust te ontspannen, rust kunt ervaren. Leuk om samen te doen? Ja ook!

Vanaf 9 juni start de les Yoga & Adem op woensdagavond van 20.15 tot 21.45. Samen met de cursisten, die op deze avond mee gaan doen, verheug ik mij daarop.

Vanaf de week van 14 juni kun je je ook voor de lessen op maandag en woensdagochtend inschrijven. Deze lessen Yoga & Adem duren een uur. Leskaarten kun je verkrijgen via www.ilseanthonijsz.nl.

Het is mogelijk een introductiecursus te doen. Vier lessen op de maandag- of woensdagochtend voor Î 50,-. Geïnteresseerd? Mail mij op info@ilseanthonijsz.nl of bel mij 06 575 419 10. Voel je meer voor een privéles of duo-les? Zodat je met persoonlijke begeleiding kunt ervaren wat yoga voor jou kan doen? Ook dat is mogelijk. In de periode tot 15 juli bied ik privé- en duo-lessen aan. Neem gerust contact op om te kijken wat mogelijk is.’